In de oase bent u er even lekker tussenuit. Hier kunt u in alle rust en privacy bijkomen van de dingen van alle dag. Of zoekt u de ideale plek om inspiratie op te doen? Uw eigen lantaarn weer vinden om achteraan te lopen? In de oase treft u wat u nodig heeft. Samen of alleen, u bent van harte welkom In de oase, waar niets hoeft.

Hooggelegen, in het glooiende Gelderse landschap, tussen de Hoge Veluwe en het centrum van Arnhem met haar gezellige 7 straatjes met bijzondere boetiekjes. U wandelt vanuit uw kamer zo de oogstrelende stadsparken Sonsbeek, Zypendaal en Klarenbeek in. Het Nederlands Openluchtmuseum – met de veelbesproken canon van Nederland – is op loopafstand, net als Burgers’ Zoo met al haar mogelijkheden binnen en buiten. Een heerlijke fietstocht kan natuurlijk ook! Met knooppunt 50 om de hoek kunt u op onze te huren e-bikes met gemak de prachtige omgeving verkennen. Misschien even naar de Posbank trappen? Picknick mee…?

In het bijgebouw van ons landhuis bevindt zich onze gastenkamer voor 1 of 2 volwassenen met eigen ingang en eigen sanitair. Als u wilt, kunt u zelfs met 4 volwassenen bij ons verblijven. Daarvoor stellen wij u ‘de tweede kamer’ ter beschikking. De kamers zijn stijlvol ingericht en van alle gemakken voorzien. Voor u speciaal staat gereed het queensize bed, de tafel met gemakkelijke stoelen, t.v., Nespresso, thee. Verder beschikt u over een eigen badkamer met douche en wastafel evenals een separate toiletruimte. Uw uitgebreide ontbijt serveren we aan uw deur met kakelverse eitjes van eigen erf en zoveel mogelijk biologische producten van dichtbij. Als u wilt serveren wij het op uw terrasje in de zon!

In de oase kunt u ‘s avonds genieten van onze maaltijdservice en u kunt een picknick lunch reserveren. Kies hieronder uw verblijf of arrangement.

 

€ 105 per nacht voor verblijf van 2 volwassenen In de oase – incl. ontbijt en toeristenbelasting. komt u alleen – dan  € 85 per nacht
€ 85 extra per nacht voor verblijf van 1 of 2 extra volwassenen in ‘de tweede kamer’ – incl. ontbijt en toeristenbelasting

Inchecken vanaf 15 uur
Uitchecken tot 11 uur

minimum verblijf 2 nachten

Extras:

  • picknick-lunch: voor €15 per persoon krijgt u een heerlijke luxe lunch mee.
  • avondmaaltijdservice incl. drankjes in overleg
  • Speciaal voor u hebben we e-bikes te huur voor €25 per fiets per dag

    Reserveer hier

voor wie in z’n uppie onze gast is

2 overnachtingen en 2 x uitgebreid ontbijt
2 x avondmaal incl. drankjes
2 dagen e-bike en picknick lunch

Aankomst vanaf 15 uur
Uitcheck-tijd in overleg

€ 250,- voor twee nachten

Reserveer hier

met z’n 2-en 2 dagen half pension de luxe

2 overnachtingen
2 x ontbijt
2 x avondmaaltijdservice incl. bijpassende drankjes
2 dagen e-bikes
feestelijk welkom
ontbijt en diner tijdstip door u te bepalen

aankomst op vrijdag vanaf 15 uur

€ 199,- per persoon

Extra service: picknick lunch op zaterdag € 10 p.p.

Reserveer hier

Samen genieten van de romantische sfeer in de oase, met optimale privacy.

1 overnachting voor 2 personen
avondmaaltijdservice incl. drankjes, in romantische sfeer op de avond van aankomst, met lokale biologische producten, gecomponeerd naar het jaargetijde en de sfeer van de dag
Koffie en thee ‘complet’ op uw kamer
uitgebreid luxe ontbijt

Uitchecken tot 14 uur

 € 250 voor 2 personen

Speciaal voor u is er bij dit arrangement de mogelijkheid uw verblijf te verlengen met 1 of 2 dagen voor € 85,00 per nacht, inclusief ontbijt.

Extra service: picknick lunch op de 2e (en eventueel volgende dag(en)) € 10 per persoon

Reserveer hier