Buiten maak je op een intuïtieve manier contact met alle elementen van de natuur zoals de andere dieren, de planten en het leven in het water, de bodem en de lucht. Zo kun je het leven om je heen beter leren verstaan. Bij ‘spirit of nature’ wandelingen schenken we aandacht aan onze relatie met de rest van de natuur door verdiepende en verbindende oefeningen zoals meditaties en visualisaties. Hier gaat het niet om wandelen als actieve bezigheid maar om vertraagde, stille aanwezigheid in de natuur. Soms reis je dan ook nog ineens het antwoord binnen op een vraag waarvan je niet wist dat je die had!

We gaan op pad met een groep van maximaal 8 deelnemers, ’s ochtends verzamelen we om 10 uur In de oase en we voltooien met een lunch om 13 uur. De tocht gaat door als 4 deelnemers gereserveerd hebben.

Irene van Lippe-Biesterfeld:
“Door ons bewust te zijn dat we een deel zijn van een geheel van leven,
kunnen we ons daarmee verbinden evenals met het natuurlijke in onszelf en onze medemens.”

Achtergrond ‘Spirit of nature’:
Prinses Irene richt zich op het herstel van de relatie tussen mens en natuur. In 2000 richtte zij het Natuur College op, dat zich inzet voor behoud en waardering van de natuurlijke leefomgeving door bevordering van persoonlijke betrokkenheid en bewustwording. Hierbij ligt de nadruk op de eenheid van het leven. In haar werk krijgen natuurlijk leiderschap en de binnenkant van duurzaamheid speciale aandacht. In Zuid Afrika ontwikkelde Prinses Irene het trainingsprogramma ‘Spirit of the Wild’ en zij laat er gidsen van nationale parken trainen om toeristen in wezenlijk contact te brengen met de natuur. In Nederland nam zij het initiatief tot een soortgelijk programma ‘Natuur Wijs’ voor ​kinderen en ‘Spirit of Nature’ voor volwassenen om hen weer echt in contact te laten komen met de rest van de natuur.

meewandelen? €30 per persoon inclusief lunch

Op RODE data wordt er een wandeling georganiseerd.
Zit uw datum er niet bij? Neem contact op voor de mogelijkheden!

Kalender word geladen......

Voornaam of voorletter(s)*:

Achternaam*:

Email*:

Woonplaats*:

Land*:

Telefoonnummer (liefst mobiel)*:

Bedrijfsnaam:

Bedrijfsadres:

Welk arrangement wilt u reserveren?*:

Is er nog iets dat wij moeten weten?:

Vul de CATCHA in die naast onderstaand vak staat om uw reservering in te kunnen sturen:

captcha